Alt Text!
Ázia

Náš trek v Nepále

Náš trek v Nepále | Blog CK Victory Travel

V Nepále som strávil pracovne niekoľko dní, a tak som sa rozhodol, že nebudem len okukovať pamiatky s našou skupinou, ale spravím aj prieskumnú cestu pre katalóg 2017. Vybral som sa na Poonhill trek, ktorý má podľa sprievodcov trvať päť dní, no ja a môj parťák Matej Beňuška sme si naplánovali štyri dni na pokorenie v lokalite Annapura Himalayan Range.

Aj keď naša cesta začala dažďom, zvyšok dní sa nám ponúkli čarovné pohľady na najvyššie hory sveta. Vychutnali sme si ticho, čas na premýšľanie, postretli nás chvíle, kedy sme museli premôcť samých seba. V cieli nášho štvordňového treku to však stálo za to. Tu je krátke video z nášho výstupu:

PÁČIL SA VÁM ČLÁNOK? PODPORTE HO ZDIEĽANÍM!
Autor: Juraj Uvíra

Juraj Uvíra

O autorovi

Ďalší z rady kmeňových členov CK, odborník na ázijské destinácie. Po doktoráte z informatiky ho srdce dobrodruha donútilo opustiť manažérsky post a odcestovať do Indonézie. Na ostrove Bali dlhodobo žil a študoval indonézsky jazyk a kultúru. Ostrov bohov je dodnes jeho druhým domovom. Okrem angličtiny a bahasa Indonesia rozpráva rusky, španielsky a nemecky. Dušou muzikant, ktorý vám rád zahrá na zájazdoch na gitare či sa vyblázni na skútroch v juhovýchodnej Ázii. Skutočný Pán sprievodca - zájazdy s ním sú neprekonateľné.