Alt Text!
Amerika

Cestovať na Kubu najlepšie s odborníkmi

Cestovať na Kubu najlepšie s odborníkmi | Blog CK Victory Travel

Oteplenie vzťahov medzi Kubou a Spojenými štátmi americkými ovplyvní turistický ruch aj v Slovákmi vyhľadávanej destinácii. Mnohí z vás sa pýtajú, ako sa zmenia služby a obsadenosť hotelov a ich kvalita, keď sa rozhodnete cestovať na Kubu počas „invázie amerických turistov“. Rozhodli sme sa preto odpovedať na aktuálne otázky a reagovať na zvýšený dopyt po takýchto informáciách.

 

„Táto situácia na Kube nevznikla zo dňa na deň, nie sme preto zaskočení ako môžu byť iné cestovné kancelárie. Naši partneri a naša sprievodkyňa, ktorá dlhodobo žije na Kube, nás o situácii na ostrove pravidelne informovali. Štatutári absolvovali krátke cesty do Havany, aby sme očakávaný nápor amerických turistov ustáli a naďalej poskytovali komfort, kvalitné služby a zážitky ako doteraz.“
Juraj Uvíra

 

Kuba je pre našincov populárnym cieľom exotickej dovolenky, o čom svedčia dva vypredané zájazdy už na jesennú sezónu. Pre veľký záujem preto vyhlasujeme ďalší termín poznávacej cesty, keďže reflektujeme požiadavky klientov na cesty v menších skupinách a s dostatkom komfortu. Program, ani služby cestovnej kancelárie sa po americko-kubánskom zblížení nijko nemenia. Hotelové kapacity v 4-hviezdičkových partnerských hoteloch, bohatý poznávací program a kvalita služieb na čele so slovensky či česky hovoriacimi sprievodcami zostávajú bez zmeny.

 

„Stretli sme sa s tým, že niektoré cestovné kancelárie sa vyhovárajú na zmenu situácie na Kube a upozorňujú svojich klientov, aby sa pripravili na nižší štandard služieb. Zastávame názor, že to je len amatérske od nekompetentných cestovných kancelárií, ktoré nemajú s cestami na Kubu dlhoročné skúsenosti ako my.“

 

Reagujeme tak na otázky vás, klientov a cestovateľov, či sa musíte pripraviť na nižšiu úroveň poskytovaného servisu, prípadne aj situáciu, kedy z garantovaného luxusného hotela budete nútení prespať v zariadení nižšej kategórie bez nároku na kompenzáciu. My hovoríme, že určite nie!

Viac o programe a službách zájazdu na Kubu sa môžete dozvedieť tu: http://www.victorytravel.sk/www/zajazd/kuba/

PÁČIL SA VÁM ČLÁNOK? PODPORTE HO ZDIEĽANÍM!
Autor: Juraj Uvíra

Juraj Uvíra

O autorovi

Ďalší z rady kmeňových členov CK, odborník na ázijské destinácie. Po doktoráte z informatiky ho srdce dobrodruha donútilo opustiť manažérsky post a odcestovať do Indonézie. Na ostrove Bali dlhodobo žil a študoval indonézsky jazyk a kultúru. Ostrov bohov je dodnes jeho druhým domovom. Okrem angličtiny a bahasa Indonesia rozpráva rusky, španielsky a nemecky. Dušou muzikant, ktorý vám rád zahrá na zájazdoch na gitare či sa vyblázni na skútroch v juhovýchodnej Ázii. Skutočný Pán sprievodca - zájazdy s ním sú neprekonateľné.