Alt Text!

PREČO AJ V ROKU 2021 CESTOVAŤ S VICTORY TRAVEL

PREČO AJ V ROKU 2021 CESTOVAŤ S VICTORY TRAVEL | Blog CK Victory Travel

Výhody, novinky a garancie v roku 2021

Už 17 rokov vám prinášame autentické zážitky a ukazujeme unikátne miesta mimo vyšľapaných turistických chodníčkov. Ak ste s nami ešte necestovali a váhate, či do toho ísť práve tento rok, prečítajte si nasledujúci blog, ktorý vám určite uľahčí rozhodovanie :) . Vás, ktorí nás už dobre poznáte a opakovane sa  s nami vydávate do sveta za dobrodružstvom, iste potešia viaceré novinky a výhody, ktoré sme pre vás tento rok pripravili.

Cestujte bez rizika aj v čase pandémie

Počas uplynulého roka sme o cestovaní mohli akurát tak snívať. V dôsledku pandémie sme boli nútení zrušiť všetky naplánované zájazdy a našim klientom vystaviť vouchery. V tejto krízovej situácii sa ukázalo, aká je rodina cestovateľov Victory Travel silná. Všetkým naším klientom, ktorí nás v tejto neľahkej situácii podržali a vyjadrili nám dôveru a vôľu cestovať s nami aj v budúcnosti patrí veľká vďaka! Aj napriek všetkým obmedzeniam sme rok 2020 ustáli a zostali sme na slovenskom trhu. Aj naďalej má naša cestovná kancelária Victory Travel kvalitné poistenie proti úpadku.

V tejto krízovej situácii sa ukázalo, aká je rodina cestovateľov Victory Travel silná.  Zdroj: CK Victory Travel

Už žiadne vouchery

Uvedomujeme si, že riešenie s vouchermi bolo len dočasné, preto v prípade náhleho zrušenia zájazdu v roku 2021 už vouchery naďalej nebudeme vystavovať. Aby bola vaša dovolenka nielen komfortná a bezpečná, ale aby sme eliminovali aj riziko straty vami vynaložených finančných prostriedkov, najmä v prípade pozitívneho testu pred odchodom na zájazd, alebo náhlej zmeny situácie vo svete, pripravili sme pre vás  VICTORY COVID GARANCIU.  Tá okrem iného zahŕňa aj garanciu vrátenia peňazí, v prípade nemožnosti cestovať, či PCR test pred odchodom na zájazd. 

Viac o Victory Covid garancii tu.

Predávame iba to, čo poznáme

S nami sa vám nestane, že sa ocitnete na druhej strane sveta so sprievodcom, ktorý je tam prvýkrát. Cestovanie milujeme a každý z nás je odborníkom na svoju destináciu. Naši sprievodcovia necestujú len „pracovne“, ale vo svete si odžili kus života. Ovládajú miestne jazyky, poznajú miestne zvyky a preto s nami zažijete viac ako len odborný výklad. Cestovať s Victory Travel znamená skutočne sa dostať svetu pod kožu a byť jeho súčasťou, nielen pozorovateľom. Domov sa preto vrátite nielen obohatení o zmysluplné zážitky na celý život, ale aj s väčším pochopením pre svet okolo vás.

 Vo svete sme doma a už viac ako 17 rokov s vami zdieľame naše skúsenosti. Zdroj: CK Victory Travel

Sprostredkujeme vám zážitkový zájazd

Vystúpte zo svojej komfortnej zóny a spoznajte niečo iné, nové a dobrodružné. Vyhýbame sa masovému turizmu a okrem turisticky atraktívneho pozlátka a „povinných návštev“ miestnych highlightov vám ukážeme aj málo navštevované miesta, o ktorých nevie každý. Zúčastníte sa miestnych osláv či rituálov a stanete sa tak nachvíľu súčasťou lokálneho života. Vďaka našim výnimočným vzťahom vás dostaneme aj tam, kam bežní turisti nemôžu. S nami ochutnáte miestne špeciality v našich obľúbených podnikoch, ale aj u domácej pani v kuchyni :). Vaše chuťové poháriky na túto skúsenosť tak rýchlo nezabudnú.

Tradičný svadobný rituál u najvyššieho balijského kňaza pre našich klientov. Zdroj: CK Victory Travel

Cestujeme iba v malých skupinkách

Chceme, aby ste mali z cestovania jedinečný zážitok. Preto garantujeme veľkosť skupín, ktorá je uvedená pri každom zájazde. Maximálny počet účastníkov nikdy nepresahuje 15 osôb. Vyhýbame sa masovému cestovaniu a nespájame skupiny cestovateľov. Nechceme predsa, aby ste sa cítili, ako na teambuildingu čínskej fabriky. Každá cesta má pre nás osobný rozmer, preto sprievodca pracuje na vytvorení „ducha“ skupiny tak, aby ste po návrate z cesty vedeli, že ste sa stali súčasťou komunity priateľov Victory Travel. Z našich ciest sa vrátite obohatení nielen o zážitky, ale aj o priateľstvá na ďalšie cesty a možno aj na celý život.

Z našich ciest sa vrátite obohatení nielen o zážitky, ale aj o priateľstvá na ďalšie cesty a možno aj na celý život. Zdroj: CK Victory Travel

Cestujeme zodpovedne

Záleží nám na zodpovednom turizme. Nepodporujeme návštevu atrakcií, pri ktorých je páchaná krutosť na zvieratách, alebo ktoré spôsobujú neprimerané zásahy do životného prostredia. Aj pri cestovaní sa snažíme správať ekologicky. Napríklad redukujeme množstvo jednorazových plastov tým, že našim klientom poskytujeme „refill“ pitnej vody do ekologických znovu naplniteľných fliaš. 

Na našich cestách redukujeme množstvo jednorazových aj plastov tým, že našim klientom poskytujeme „refill“ pitnej vody do ekologických fliaš. Zdroj: CK Victory Travel

Podporujeme lokálne komunity

Vždy chceme byť prínosom pre lokálne komunity a priniesť prácu tým, ktorí to najviac potrebujú. Preto na našich cestách využívame služby miestnych sprievodcov, dopravcov a podnikov. Všade vo svete sme si za tie roky vybudovali komunitu verných a spoľahlivých partnerov.

Naši verní tuk-tukári, ktorí klientov CK Victory Travel vozia po Kambodži už viac ako 13 rokov. Zdroj: CK Victory Travel

Cestujeme dobrodružne, ale komfortne

Chceli by ste cestovať dobrodružne, ale nechce sa vám zisťovať všetky informácie a plánovať cestu? Nechajte to na odborníkov. Predstavte si deň nabitý novými zážitkami, ktorý večer zakončíte v peknom hoteli s výhľadom a kvalitným spánkom. To je naša predstava o cestovaní. Vyberáme pre vás kvalitné a pohodlné ubytovanie a dopravu. Nikdy z vás neurobíme lacných batôžkárov prespávajúcich v spoločných izbách, či cestujúcich v nedôstojných podmienkach. Na mnohých miestach ponúkame tiež možnosť priplatiť si za luxus v podobe 5*hotelov.

Predstavte si deň nabitý novými zážitkami, ktorý večer zakončíte v peknom hoteli s výhľadom a kvalitným spánkom. To je naša predstava o cestovaní. Zdroj: CK Victory Travel

Komunikujeme konečné ceny a jasné podmienky

Chceme byť fér a komunikovať jasne. Nezavádzame a pri všetkých zájazdoch uvádzame konečné ceny bez ďalších skrytých poplatkov. Oproti iným CK vychádzame v ústrety aj single cestovateľom a v prípade, ak pre vás nenájdeme doubytovanie, náklady za samostatnú izbu vám preplatíme až do výšky 250 EUR.

 Nezavádzame a pri všetkých zájazdoch uvádzame konečné ceny bez ďalších skrytých poplatkov.   Zdroj: CK Victory Travel

Zájazdy vytvárame aj na mieru

Máte svoju vlastnú predstavu ako si vyskladať zájazd, alebo potrebujete poradiť? Chcete cestovať v uzavretej skupine priateľov, či kolegov? Môžete zostať na zájazde pár dní dlhšie, alebo pokračovať v ceste ďalej po vlastnej osi. U nás to nie je problém. Individuálny prístup je pre nás kľúčový. Oslovte nás a my vám ochotne poradíme a s radosťou vyriešime vaše individuálne požiadavky. V CK Victory Travel tiež zabezpečujeme špičkový servis korporátnym klientom na ich biznis cestách a teambuildingoch.

O akých diaľavách ste celý rok snívali vy? Zdroj: CK Victory Travel

Tak o akej destinácii ste celý rok snívali vy? Pozrite si našu kompletnú ponuku zájazdov tu.

Tešíme sa na Vás! :)

PÁČIL SA VÁM ČLÁNOK? PODPORTE HO ZDIEĽANÍM!
Autor: Zuzana Čaprnková

Zuzana Čaprnková

O autorovi

Profesiou fotografka odišla na Ostrov bohov - Bali, kde na Univerzite umenia v Denpasare študovala tradičné umelecké remeslá. Do Indonézie sa okamžite zamilovala a našla v nej nekonečný zdroj inšpirácie. Bali je teraz jej druhý domov, kam sa neprestáva vracať. Tiež skúsila, aké je to žiť v krajine, kde v lete slnko nezapadá - v Nórsku študovala aj pracovala a precestovala ho celé od Osla až po Nordkapp. Ako sprievodkyňu ju môžete stretnúť na našich zájazdoch do Ázie a do Európy.

ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY