Alt Text!

POZNÁVACIE ZÁJAZDY NA ROK 2021

POZNÁVACIE ZÁJAZDY NA ROK 2021 | Blog CK Victory Travel

Garancie, novinky a výhody CK Victory Travel počas novej doby cestovania

Počas uplynulého roka sme o cestovaní mohli akurát tak snívať. Každá prechádzka do potravín bola malým dobrodružstvom a cesta mimo okres ďalekou expedíciou. Nový rok a s ním prichádzajúce očkovanie nám ale konečne prinášajú dôvody na optimizmus. Vypracovali sme pre vás ponuku zájazdov, ktorá odráža aktuálnu situáciu a pri rešpektovaní všetkých opatrení a štandardov predstavuje bezpečnú alternatívu, ako s nami zahájiť novú dobu cestovania. 

Tak o ktorých diaľavách ste snívali celý rok vy? :)

 

VICTORY COVID GARANCIA.

Aby ste sa nemuseli báť o stratu vami vynaložených prostriedkov, v prípade náhlej zmeny situácie vo svete, či v prípade pozitívneho testu pred odchodom na zájazd, vypracovali sme pre vás Victory Covid Garanciu - garanciu bezpečného cestovania. Tá obsahuje garanciu vrátenia peňazí, PCR test pred odchodom na zájazd, rúško a dezinfekčný prostrediok pre vašu pohodu v lietadle, a to všetko úplne zdarma! Viac info po kliknutí na tento odkaz.

 

Dobrodružná Afrika 

Zažite divokú prírodu v najznámejších národných parkoch Afriky. Nechajte sa unášať krásouobrovských stád divokej zvery migrujúcej nekonečnou savanou. Budete sa cítiť ako vo filme od National Geographic. J Len s nami zažijete jeden z najlepších raftingov sveta – na rieke Zambezi alebo adrenalínový let helikoptérov nad ohromnými Victoria Falls. Alebo dáte radšej prednosť bielym plážam tropického Zanzibaru? 

 

ZANZIBAR - RAJSKÝ OSTROV V INDICKOM OCEÁNE

VIKTÓRIINE VODOPÁDY+ SAFARI V BOTSWANE

JAR, NAMIBIA, BOTSWANA, ZIMBABWE, ZAMBIA

 

Čarovná Škandinávia

Dýchajte na chvíľu ten najčerstvejší vzduch v nádherných scenériách hlbokých fjordov a vysokých náhorných plošín, ktoré sú naživo ešte úžasnejšie ako na obrázkoch. Stretnite sa s kráľmi oceánov - vráskavcami ozrutnými, spoznajte kultúru domorodých obyvateľov severu - Laponcov a nechajte sa uniesť krásou sobích stád preháňajúcich sa nekonečnou tundrou. Započúvajte sa do škreku morských vtákov a snívajte sny o Vikingoch a prvých polárnikoch, ktorí odtiaľto vyrážali objavovať Arktídu. Farebné domčeky rybárskych dedín a svetlo polnočného slnka vás prenesú do rozprávky. 

 

NÓRSKO – TO NAJLEPŠIE

NÓRSKO – LOFOTY, VESTRÁLY A NORDKAPP

ISLAND - TO NAJLEPŠIE

FAERSKÉ OSTROVY

 

Južná Amerika

 

DÚHOVÉ PERU

TO NAJLEPŠIE Z KOLUMBIE

MEXIKO - MAXIMÁLNE POZNANIE

PERU, BOLÍVIA, ČILE

 

 

 

Ázia

VIETNAM - TO NAJLEPŠIE

MALDIVY - RELAX A ZÁŽITKY

TO NAJLEPŠIE Z ČÍNY

 

Indonézia

BALI – TAJNÉ MIESTA JURAJA UVÍRU

SULAWESI, WAKATOBI, TOGEANY

SUMATRA – RAJ V TRÓPOCH

 

HIMALAJE

HIMALÁJE – TREK OKOLO ANNAPURNY

VEĽKÝ OKRUH NEPÁLOM + POON HILL TREK

 

Prejsť na kompletnú ponuku zájazdov.

PÁČIL SA VÁM ČLÁNOK? PODPORTE HO ZDIEĽANÍM!
Autor: Zuzana Čaprnková

Zuzana Čaprnková

O autorovi

Profesiou fotografka odišla na Ostrov bohov - Bali, kde na Univerzite umenia v Denpasare študovala tradičné umelecké remeslá. Do Indonézie sa okamžite zamilovala a našla v nej nekonečný zdroj inšpirácie. Bali je teraz jej druhý domov, kam sa neprestáva vracať. Tiež skúsila, aké je to žiť v krajine, kde v lete slnko nezapadá - v Nórsku študovala aj pracovala a precestovala ho celé od Osla až po Nordkapp. Ako sprievodkyňu ju môžete stretnúť na našich zájazdoch do Ázie a do Európy.

ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY