Alt Text!

Kam cestovať toto leto

Kam cestovať toto leto | Blog CK Victory Travel

Dobrodružné zájazdy aj oddychové poznávačky na leto 2021.

Leto je tu a vy si konečne môžete užiť svoju vysnívanú dovolenku. Pripravili sme si pre vás dobrodružné zájazdy aj oddychové poznávačky. Cestujeme so skúsenými slovenskými sprievodcami s garanciou malých skupín do 15 osôb, pre vaše pohodlie. 

 

PORTUGALSKO

Aj po tom, čo ste navštívili najznámejšie a najkrajšie miesta sveta, stále existujú destinácie, ktoré vám vyrazia dych. Dokonca aj v Európe. Azorské ostrovy a divoká Madeira patria medzi najkrajšie miesta svete, nielen podľa magazínu National Geographic. Temperamentné mestá Lisabon a Porto, historická Sintra aj geniálne pamiatky UNESCO. Zažite úchvané výhľady, divokú prírodu aj nekonečný relax pri skvelej káve, ktorú Portugalci tak milujú. Vyberte si z našich prepracovaných programov.

LISABON, MADEIRA, AZORSKÉ OSTROVY      |   PORTUGALSKO

LISABON, MADEIRA, AZORSKÉ OSTROVY  |  PORTUGALSKO

CYPRUS

Nádherné pláže, antické chrámy, výnimočná kuchyňa a sympaticky hluční domáci. Pred mnohými rokmi sa z mora na južnom pobreží Cypru zrodila Afrodita. Ostrov bohyne lásky je opradený nielen romantickými legendami, ale aj turbulentnou históriou. Užite si s nami najkrajšie pláže ostrova, jazdu džípom v národnom parku, okúpte sa v modrej lagúne, ochutnajte cyperské souvlaki a opojné víno. Od dokonalého relaxu a top zážitkov vás delia len 3 hodiny letu z Bratislavy.

CYPRUS – PLÁŽ A POZNÁVANIE

CYPRUS – PLÁŽ A POZNÁVANIE

SANTORINI

Atmosféra kamenných uličiek, modré kupoly kostolíkov, farebné pláže a fantastická kuchyňa. Santorini nie je len najromantickejším ostrovom Grécka, ale aj miestom s doslova explozívnou históriou. Vedeli ste, že ikonické mestečko Fira stojí na úbočí ohromnej kaldery? Prítomnosť aktívnej sopky si uvedomíte na našom výlete do horúcich termálnych prameňov na novovzniknutých vulkanických ostrovčekoch. Objavte čarovné Santorini a oddýchnite si pri mori na našom pobytovo-poznávacom zájazde. Santorini je od vás vzdialené len 2 hodiny priameho letu z Viedne.

SANTORINI - NAJROMANTICKEJŠÍ OSTROV GRÉCKA

SANTORINI - NAJROMANTICKEJŠÍ OSTROV GRÉCKA

ISLAND

Rozprávkové vodopády, vysoké útesy, divoké pláže, sopky, ľadovce, gejzíry, kaňony, lávové polia a vysoké hory. Neuveriteľná rôznorodosť islandskej prírody neprestane udivovať aj skúsených cestovateľov. Stretnite sa s veľrybami, zažite erupciu najčerstvejšej islandskej sopky, trek v Dúhových horách, či atmosféru klubov kultúrneho Reykjavíku. Kúpanie v prírodných termálnych prameňoch po dni strávenom v prírode bude zaslúženým bonbónikom. Vyberte si z našich prepracovaných programov na ostrov ohňa a ľadu.

ISLAND – VEĽKÝ OKRUH  |  ISLAND - TO NAJLEPŠIE

ISLAND – VEĽKÝ OKRUH   |  ISLAND - TO NAJLEPŠIE

FAERSKÉ OSTROVY

Súostrovie uprostred Atlantiku, kde prebýva viac oviec, ako ľudí. Vodopády padajúce z vysokých útesov priamo do mora, jazerá stúpajúce do kopca, skamenený škriatok a čarodejnica a obrovské kolónie tučniakov severu. Na Faerských ostrovoch sa budete cítiť ako vo fantasy románe. Dýchajte chvíľu čistý morský vzduch a nechajte sa pohltiť krásou rozprávkovej krajiny.

FAERSKÉ OSTROVY

FAERSKÉ OSTROVY

SLOVINSKO

Úchvatné scenérie národných parkov, stredoveké mestá a pamiatky, splav kryštálovo priezračnej rieky Soča, trek do údolia siedmych jazier, kúpanie v Bohinjskom jazere v lone vápencových štítov a ešte omnoho viac! Nechce sa vám toto leto nikam lietať? Vyberte sa s nami na roadtrip do Slovinska! Budete prekvapení, akú krásu máme hneď „za rohom“.

SLOVINSKO

SLOVINSKO

VIKTÓRIINE VODOPÁDY

Úderný 6-dňový zájazd pod horúcim africkým slnkom. Plný adrenalínových aktivít a zábavy, aktívny oddych v tom najkrajšom prostredí Afriky. A hučiace najkrajšie vodopády na dosah! Pár dní vašej dovolenky, skvelé exotické jedlo, safari v neďalekej Botswane, kúpanie v našom bazéne a veľa zábavy, poznania a pre odvážlivcov vyplavený adrenalín v krvi. 

VIKTÓRIINE VODOPÁDY+ SAFARI V BOTSWANE

VIKTÓRIINE VODOPÁDY+ SAFARI V BOTSWANE

ŠPANIELSKO

Charizmatické mestá, očarujúca architektúra, diela svetoznámych umelcov, atmosféra vychytených tapas barov a srdeční ľudia, ktorí veria v „suerte“ (šťastie). Zažite s nami exotiku slnečného juhu plného chutí a divokého flamenca. Kochajte sa krásou historických miest a bielych dediniek a objavte pláže Atlantiku. Madrid, mesto ktoré nikdy nespí vás dostane svojou večne uvoľnenou atmosférou. Po návrate zo Španielska sa budete ešte dlho usmievať.

SRDCE ŠPANIELSKA   |   VÔNE A CHUTE EXOTICKEJ ANDALÚZIE

SRDCE ŠPANIELSKA  |  VÔNE A CHUTE EXOTICKEJ ANDALÚZIE

JORDÁNSKO

Skalné mesto Petra ukrývajúce najväčšie poklady UNESCO, biblická hora Nebo s výhľadom na zasľúbenú zem, či „Jordánske Pompeje“ Jerash, ukryté niekoľko storočí v piesku. Užite si deň v krajine červenkastého piesku na púšti Wadi Rum a noc v beduínskom kempe. Nádherné šnorchlovanie v priezračnom Červenom mori a liečivý kúpeľ v rýchlo miznúcom Mŕtvom mori vás nabijú energiou. Magické Jordánsko je od vás vzdialené len 3,5 hodiny letu.

JORDÁNSKO + POBYT PRI ČERVENOM A MŔTVOM MORI

JORDÁNSKO + POBYT PRI ČERVENOM A MŔTVOM MORI

UZBEKISTAN

Magické tyrkysové kupoly lesknúce sa pod horúcim slnkom, chlad kamenných uličiek, vôňa cukru, korenia a čaju. Po viac ako dve tisícročia bol Uzbekistan kolískou kultúry v strednej Ázii. Kúzelné mestá ako Samarkand, Buchara a Chiva plné pamiatok UNESCO sú svedectvom o jeho dávnej sláve. Rýchlo miznúce Aralské jazero, rozvíjajúce sa hlavné mesto Taškent, vynikajúca kuchyňa a tí najskutočnejší ľudia akých môžete stretnúť robia z Uzbekistanu raj pre cestovateľov. Zažite ho s nami už toto leto.

TO NAJLEPŠIE Z UZBEKISTANU

TO NAJLEPŠIE Z UZBEKISTANU

POBALTIE

Uvoľnená atmosféra v stredovekých uličkách jednych z najkrajších európskych miest, pamiatky UNESCO a výborné jedlo! Národný parky Lahemaa, medvede a losy v najväčšom národnom parku v celom Pobaltí – Gauja. Secesná Riga, prímorská Klaipeda a židovský Vilnius. Kurská kosa - Kolónie kormoránov, najvyššie položené pieskové duny v Európe aj vrch čarodejníc. Preskúmajte s nami čaro Európy, o ktorej sa v cestovateľskom žargóne ešte stále málo hovorí.

POBALTIE - ESTÓNSKO, LITVA, LOTYŠSKO

POBALTIE - ESTÓNSKO, LITVA, LOTYŠSKO

MAROKO

Rozprávkové mestá a ich mediny, červenkasté piesočné duny Sahary, fantastická kuchyňa a autentická kultúra Berberov. Krajina pod majestátnym pohorím Atlas si vás získa svojou orientálnou rozmanitosťou. Nasajte atmosféru príbehov tisíc a jednej noci v bazároch starobylých miest, zažite explóziu farieb vôní a chutí na vlastnej koži. Magické Maroko je bližšie než si myslíte.

MAROKO

MAROKO

 

PÁČIL SA VÁM ČLÁNOK? PODPORTE HO ZDIEĽANÍM!
Autor: Zuzana Čaprnková

Zuzana Čaprnková

O autorovi

Profesiou fotografka odišla na Ostrov bohov - Bali, kde na Univerzite umenia v Denpasare študovala tradičné umelecké remeslá. Do Indonézie sa okamžite zamilovala a našla v nej nekonečný zdroj inšpirácie. Bali je teraz jej druhý domov, kam sa neprestáva vracať. Tiež skúsila, aké je to žiť v krajine, kde v lete slnko nezapadá - v Nórsku študovala aj pracovala a precestovala ho celé od Osla až po Nordkapp. Ako sprievodkyňu ju môžete stretnúť na našich zájazdoch do Ázie a do Európy.

ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY